brkovi

Black Sabbath najavio novi album

Black Sabbath snimiće novi studijski album početkom 2015. godine a nakon njega uslediće i svetska turneja ovog benda.

Frontmen benda Black Sabbath, Ozzy Osbourne, u ekskluzivnoj izjavi Metal Hammeru, otkrio je da bend planira da snimi još jedan album a da će produkcija biti poverena Rick Rubinu: 

“Celokupno dosadašnje Iskustvo sa Sabbatom je bilo sjajno. Svi mi smo stekli prijatelje, nismo se mnogo zezali, znali smo da moramo da obavimo posao i obavljali smo ga. Bilo je jako zabavno. Tako da ćemo snimiti još jedan album i odraditi finalnu turneju. Kada su se slegli utisci nakon poslednje turneje, počeli smo da razgovaramo o toj ideji jer su nas stalno nešto zapitkivali o tome. Rekao sam Šeron: “Šta se dešava? Jer ako nema više Sabbatha, hoću da ponovo radim nešto svoje.” , a ona je odgovorila: “Čekaj da razmislim.”. Nakon tri nedelje ponovo sam je upitao isto, a ona je rekla: “Oh, još uvek moram da razgovaram sa tim i tim…” I onda sam joj rekao: “Šeron, nemam više j***nu 21, ako ćemo da snimamo, hoću da to bude pre moje 70. godine! Vreme nije na našoj strani!” Tako je ona obavila jedan razgovor telefonom i saopštila mi da izdavačka kuća želi još jedan album. Mislim da će Rick Rubin ponovo sarađivati sa nama.”

Iako legenradni trio još uvek nema napisan materijal za svoj četrnaesti studijski album, Ozzy najavljuje da snimanje počinje tokom prvih meseci 2015. godine, prvenstveno zbog zdravstvenog stanja Tony Iommy-ja koji se leči od raka.

Ostavite komentar: