Black Label Society na leto stižu u Srbiju

Black Label SocietyHeavy sludge groove metalci Black Label Society stižu 22. jula u beogradski Dom omladine, gde će održati jedan od svojih eksplozivnih koncerata.

Podsetimo, predvođeni jednim od najuticajnijih gitarista današnjice Zakkom Wyldeom, bend je već posetio naše krajeve, ali samo u sklopu festivalskog nastupa, ali ovoga puta fanovi će uživati u samostalnom koncertu ove metalne armade.

Nije potrebno posebno nabrajati veličinu imena benda koji bukvalno hara svetskom metal i rock scenom. Uvek u samom vrhu, uvek aktivni i atraktivni Black Label Society definitivno važe za jedan od najprestižnijih metal bendova.

Ulaznice će biti na akciji do 15. februara, a cena će im iznositi 2.000 RSD, u pretprodaji će koštati 3.000 RSD, a na dan koncerta moći će se kupiti za 3.000 RSD. Važno je napomenuti da pretprodaja startuje 14. januara i to na sledećim prodajnim mestima: Felix (Beograd), Mungos (Novi Sad) i Eventim.

Organizatori koncerta su MH Concerts & Serbian Hellbangers, a više detalja možete naći na zvaničnom eventu.

Jedan komentar o “Black Label Society na leto stižu u Srbiju

  • MaR

    ne verujem!!! do j. ali ljudi aman jul u zatvorenom???!!!! molim vas izmestite ljude van da se dise, premala je amerikana halo jel neko upoznat sa masinom tbls?? zak ce se slognuti kad vidi onih 20 sqm sale, daj bre da se ne zaj….sa prostorom

    Reply

Ostavite komentar: