Billie Joan u Glazbenom loncu


U subotu, 4. ožujka, s početkom u 20:00 sati Billie Joan će u Glazbenom loncu u klubu Kavez predstaviti pjesme koje će se naći na njenom albumu prvijencu.


Billie Joan, pravim imenom Ivana Pezo, kantautorica je iz Splita koja se glazbom počela baviti od malih nogu. Njen glazbeni izričaj mogao bi se okarakterizirati kao akustični društveni i socijalni komentar jer Billie Joan pjeva upravo o tim temama. Iskrenost je sveprisutna dok tematika o neuzvraćenoj ljubavi ni o patnji bilo kakve vrste, neće biti.

Debitantski album “Barren Land” zajedno sa spotom izlazi u ožujku ove godine, a sastoji se od 11 akustičnih pjesama do kojih ćete moći doći na službenoj Bandcamp stranici Billie Joan.

Svoj prvi koncert Billie Joan otvorila je s demo festivalom „StArt“ u Splitu 2014. godine, a nakon toga su se zaredali nastupi na festivalima poput HGFa, HR Demo Kluba, Jelen Demofesta, Zasviraj sa Žujom – InMusic. Billie Joan je između ostalog nastupala s Ninom Romić, bila dio acoustic stage-a na Ferragosto Jamu u Orahovici, gostovala na Exposure music festivalu i Sound of Streets festu u Mariboru.

Ulaz u Kavez je slobodan i svi su dobrodošli, a dobrodošle su i donacije u lončić iz kojeg sav prikupljen iznos ide isključivo izvođačima kao potpora njihovom radu.

Ostavite komentar: