“Bile starke” s novog albuma Dječaka

Dječaci
Nakon hita “Struja“, koji je ujedno i prvi singl s njihovog trećeg, još neimenovanog, albuma, Dječaci predstavljaju novu pjesmu “Bile starke“.

Pjesma je nastala kao odgovor na aktualne modne trendove u Splitu i Hrvatskoj, a Dječaci su na svoj način odlučili objasniti svijetu kako stvari stoje.

Njihov prošli album “Istina” rasprodan je u rekordnom roku, pjesma “Lovrinac” bila je među kandidatima za Porinov Hit godine, pjevali su je svi – od djece u vrtiću do domaćica. Singlovi “Dalmacija”, “Miris” i “Siromašan” dokazali su da Dječaci itekako imaju što za reći, neovisno o tome je li tema zezancija ili je pjesma ozbiljnijeg karaktera. Splitsko-zagrebačka hip hop družina o svom novom materijalu govori s oprezom: “Stvaranje novog albuma stavlja nas u nezgodnu poziciju, jer ljudi očekuju da zadovoljimo jako različite slojeve naše fan-baze, od zagriženih fanova koji žele samo tvrdi rap, do novijih fanova koje zanima samo Lovrinac, Miris i slično. Trudimo se samo raditi kvalitetnu glazbu i ne razmišljati o tome, ali nije prelako.”

Ostavite komentar: