Big Strip Gorila na “sudaru s istinom” (audio)

Foto: Igor Ilić

Foto: Igor Ilić

Zagrebački bend Big Strip Gorila objavio je novi singl naziva “Sudar s istinom“.

Tom pjesmom najavljuju album prvijenac koji će biti objavljen 28. listopada. Album naziva “Moment” sniman je u suradnji s producentom Borisom Fischerom i dolazi kao kruna njihovih fantastičnih uspjeha u proteklim mjesecima tijekom kojih je njihov singl “Bez treme” zavladao MTV-jevom regionalnom top-listom i zasjeo na prvo mjesto.Po prvi puta, za singl “Sudar s istinom”, Big Stripovci u svoju zvučnu sliku uključili i legendarni Moog synthesizer.

Osim izlaska albuma, ova dinamična četvorka u sastavu Marko Jankek (vokal, gitara), Mate Palestrina Mazić (solo gitara), Tomislav Čanković (bass) i Mateo Patekar (bubanj), najavljuje i koncertnu promociju albuma u Tvornici kulture 7. prosinca, gdje će zasigurno ispuniti atraktivno koncertno obećanje koje predstavljaju njihovi dosadašnji materijali i predstaviti jedan od najsnažnijih indie-rock debija na našoj sceni.

Big Strip Gorila je energični indie-rock bend iz Zagreba koji svoju glazbu opisuje kao ‘zoo-rock’. Iza sebe imaju singlove “Negacija savršene priče”, koja je objavljena na indie-kompilaciji “Tragovi”, zatim “Dresden” s kojim se predstavljaju na prvom RockOff festivalu, “Bermudski trokut” i “Što sada kada smo zaspali”, koji se pričom iz videospotova nastavljaju na prethodni “Dresden” te “Bez treme” s kojim postižu najveći medijski uspjeh.

Ostavite komentar: