brkovi

Besplatni koncerti na Danima Savske u Zagrebu

Chris-Ian1

Chris Ian

Od srijede, 7. rujna, do subote, 10. rujna, u Savkoj 160, u Vintage Industrial Baru i Kavezu, održat će se 0. Dani Savske – četverodnevna parada besplatnih koncerata, slušaonica, izložbi i buvljaka.

Savsku mnogi Zagrepčani doživljavaju kao sivu, prepunu semafora, uvijek zagušenu prometom, cestu kojoj nikako da dođe kraj. Stoga će se Savsku obojiti kulturnim i inim događanjima, udahnuti joj malo veselja. Ovo su 0. Dani Savske, sljedeće godine bit će 1. i organizatori obećavaju da će program biti šareniji.

0. Dane Savske započet će u srijedu, 7. rujna, u 16 sati sa Sajmom vinyla i ploča, a od 21 sat, u novootovorenom vrtu Vintagea i Kaveza nastupaju soul, funk i groove majstori Stank! & brat SlipMat u Funk Drami. Prijave za sajam vinyla i CD-a mogu se slati u inbox na Facebook stranici kluba Kavez.

Drugog dana u 21 sat Bebe na Vole, omiljeni i genijalni glazbenik, održat će besplatan koncert u vrtu.

U petak, 9. rujna, u 19 sati fotograf Roberto Pavić otvorit će izložbu fotografija “Gradovi na vodi”, a u 21 sat B and the Bops, rockabilly manijaci, imat će besplatan koncert, u ljetnom vrtu.

Posljednjeg dana festivala, snage će odmjeriti Chris Ian pjevač benda Killed A Fox i Domagoj Šimek vokal bendova She Loves Pablo i Muscle Tribe of Danger and Excellence u akustičnom koncertu u vrtu. Nakon toga, nastavit će se DJ program do ranih jutarnji sati.

Save

Ostavite komentar: