Besplatan Spring BUZZ koncert na Vračar Rocks festivalu

Kanda Kodža i Nebojša

Kanda Kodža i Nebojša

U četvrtak, 16. aprila, sa početkom u 20 časova, Converse će u Božidarcu predstaviti SPRING BUZZ – najbolje od domaće muzičke scene. Veliku Spring Buzz rokenrol žurku obeležiće koncerti tri aktuelna benda – Kanda Kodža i Nebojša, grupa Ti i Sinestezija, i to – besplatno.

Grupa Ti

Grupa Ti

Beogradska petorka Kanda kodža i Nebojša je u prethodnih 10 godina održala više od 600 koncerata širom regiona. Svom bogatom koncertnom opusu pridodaće još jedan nastup – upravo ovaj koji nas očekuje 16. aprila na Vračar Rocks festivalu, u Centru za kulturu “Božidarac”. Neuporediva i tanana lirika Olivera Nektarijevića nezaustavljivo se uvlači pod kožu, ne ostavljajući prostora za ravnodušnost. Na Spring Buzz-u KKN će akcenat staviti na aktuelni album ​”​Volja za noć​”​ objavljen krajem prošle godine, koji je kritika opisala kao višeslojnu ploču koja svakim novim slušanjem pruža nešto novo. KKN na svakom nastupu svira “koncert svog života” – baš takav, najbolji od najboljih, očekuje nas i na Spring Buzz spektaklu.

Sinestezija

Sinestezija

Grupa Ti je već uveliko osvojila srca ljubitelja domaćeg zvuka, spremnih na upoznavanje novih dimenzija u koje nas uvode Ilija i Trajče, Makedonci koji su svoj kreativni potencijal udružili slučajnim susretom u zgradi Bigza. Albumom “Vidimo se!” objavljenim prvog prolećnog dana 2014. godine, grupa Ti je pomerila granice domaćeg alternativnog zvuka, što je domaća publika i te kako podržala. O tome svedoči i koncert koji su zajedno sa grupom Repetitor održali sredinom decembra upravo u Božidarcu, na Vračar Rocks festivalu, a za koji se tražila karta više. Spring Buzz 16. aprila biće sjajna prilika za sve one koji prošli put nisu uspeli da dođu do svoje ulaznice da uživaju u koncertu jednog od najperspektivnijih bendova sa domaće scene. Beograđani koji željno iščekuju novi album grupe Ti upravo će u Božidarcu biti u prilici da se upoznaju sa novim pesmama koje će Ilija i Trajče objaviti na novom albumu čiji se izlazak očekuje krajem aprila.

Sinestezija je bend koji je u februaru 2012. godine svojim nastupom svečano otvorio Vračar Rocks festival, i uvek su dragi gosti Centra za kulturu “Božidarac”. Na Spring Buzz koncertu public će predstaviti nove pesme sa albuma “Snovi o slobodi” koji će uskoro biti objavljen, a koji je najavljen singlom “Idemo dalje”, a izvešće i sada već svima dobro poznate hitove sa albuma “Šminkanje stvarnosti“, objavljenog pre tri godine.

Besplatne ulaznice moći će da se preuzmu u Buzz shopovima, 13, 14. i 15. aprila, u periodu od 12:00 – 17:00, u Buzz shopovima u Shopping centru UŠĆE, Delta City-ju i u Knez Mihajlovoj br. 21.
Jedna osoba može podići najviše dve ulaznice.

Ostavite komentar: