Bend Moskva u Tvornici kulture predstavlja novi album

moskvaRiječki rock kvartet Moskva nastupit će u četvrtak, 19. ožujka, u Tvornici kulture i predstaviti svoj novi album “Lovesexdistortion”.

Album “Lovesexdistortion” sadrži devet pjesama većinom snimljenih uživo s minimalnim naknadnim studijskim zahvatima i editiranjem. Materijal je sniman u različitim periodima tijekom posljednjih godinu i pol dana. Osim studijskim – ogoljelim – pristupom, Moskva je napravila i stilski odmak približivši se psihodeličnom, hard i kraut rocku. Prvi najavni singl “Prašina” izašao je još 2013. godine. Zatim je uslijedila radijska uspješnica “Svijet je naš” s gostujućim vokalom Ivanom Dečakom iz grupe Vatra s kojom su proveli čak devet tjedana na službenoj Top 40 listi najemitiranijih pjesama, te posljedni singl “Dr. Acid”, objavljen krajem prošle godine.

“Lovesexdistortion” je snimio i producirao Matej Zec (Let3, Morso) u studiju G.I.S. u Kastvu, a objavio ga je Dallas Records. Naslovnica je rad najpoznatijeg i najcijenjijeg hrvatskog graffiti umjetnika Slavena Kosanovića Lunara.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 20 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 25 kuna. Kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima: Tvornica kulture, Aquarius CD shop, Dirty Old Shop i Entrio.

Ostavite komentar: