Bend Kora predstavio prvi singl sa budućeg albuma

Kora

Beogradski sastav Kora objavio je prvi singl “Sad se kajem” koji će se naći na njihovom predstojećem albuma, a predstavili su i prateći video.

Reditelj spota je Modrag Kolarić, dok je producent pesme Oliver Jovanović, sa kojim je bend otpočeo saradnju.

“Ovo je svojevsna prekretnica u radu benda. Imali smo prilike da počnemo saradnju sa Oliverom, koji je producirao neke od najznačajnijih albuma u istoriji srpskog rock’n’roll-a. Nadamo se da ćemo ovim albumom napraviti značajan iskorak u karijeri. Veoma smo zadovoljni učinkom prvog albuma, a s obzirom da nove pesme postoje, smatrali smo da je realno da počnemo rad na sledećem albumu“, izjavio je Goran Čamdžija, pevač Kore.

Novitet je i to da je Four – Four Production nova diskografska kuća Kore. Ova etiketa zvanično je započela sa radom u aprilu 2017. godine, sa ciljem afirmacije rok muzičara na domaćoj i inostranoj sceni, a Kora je ujedno i prvi izvođač sa kojim je ova produkcijska kuća potpisala ugovor.

Kako članovi Kore najavljuju, sada slede nastupi na festivalima i koncerti širom Srbije, na kojima će publika imati prilike da čuje i neke od novih pesama

Ostavite komentar: