Bend EoT predstavio debitanski album koji se može besplatno preslušati


Alter rock-metal bend EoT predstavlja dugoočekivani album prvijenac “Defibrilacija“.

Debitantski album mladih Karlovčana sadrži deset glasnih i nabrijanih autorskih pjesama na hrvatskom jeziku. Singlovi “Balkanska fiskultura“, “U čemu je bit?“, “Bye bye” i “Defibrilacija” već su dobro poznati u alternativnim krugovima, a uz njih album donosi još šest jednako žestokih, sirovih i kvalitetnih pjesama.

Kad bučnu i razarajuću ritam sekciju “podebljate” virtuoznim, neobičnim i silovitim gitarskim riffovima, a na sve to dodate brilijantan Majin vokal koji vrhunski zvuči u rasponu od prekrasnog melodičnog pjevanja do gotovo histeričnog vrištanja, dobijete EoT – jedan od najperspektivnijih domaćih bendova.

Podsjetimo, EoT je pobijedio na čak šest demo festivala (“Mack Production”, “O’Rock festival”, “Rat bendova”, “Glas mladih”, “Croatia Bike Week gitarijada” i “Rovinj Music Festival”), a uz to su održali brojne koncerte i zapažene festivalske nastupe na “Demofestu” u Banja Luci, zagrebačkoj “Velikoj rock eksploziji” te dvostruki nastup (na Main i World stageu) na “INmusic festivalu”.

Zagrebačka koncertna promocija albuma “Defibrilacija” će se održati u subotu, 18. ožujka, u Jiggy Baru. Nastup počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan.

Album “Defibrilacija” možete poslušati ovdje:

Ostavite komentar: