Ben Caplan & The Casual Smokers uskoro u KSET-u

ben-caplan-the-casual-smokersFolk glazbenik Ben Caplan i njegov prateći bend The Casual Smokers uskoro će posjetiti Hrvatsku u sklopu svoje European Vinyl Release turneje.

Svoj jedini koncert na našim prostorima održat će u KSET-u 11. listopada i uživo će nam predstaviti svoj drugi album, “Birds With Broken Wings”, koji sada ima oko godinu dana.

Ovaj karizmatični bradati Kanađanin objavio je svoj prvi album, “In the Time of the Great Remembering”, prije pet godina, a na njemu je sudjelovalo znatno manje glazbenika nego na novom. Naime, dok mu je na prvijencu pomoć pružilo šest drugih ljudi, na drugom albumu sudjelovalo je gotovo 30 ljudi koji su zajedno koristili više od 40 instrumenata s namjerom da ostvare specifični zvuk koji je u posljednjih nekoliko mjeseci osvojio brojne slušatelje.

Caplanova glazba je u suštini folk koji posuđuje brojne elemente židovske i istočnoeuropske glazbene tradicije, ali i soula što je čini posebno intrigantnom.

Karte su u pretprodaji na blagajni KSET-a. Earlybird cijena ulaznice iznosi 50 kn i trajat će do 18. rujna. Nakon toga cijena karte će porasti na 65 kn dok će na ulazu, ukoliko ih ostane, cijena biti 75 kn.

Ostavite komentar: