brkovi

Beer Fest u Banjaluci od 18. do 20. juna

Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi

Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi

Banjalučki Beer Fest biće održan od 18. do 20. juna na platou ispred tvrđave Kastel.

Prvog dana Beer festa nastupiće Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi i Zabranjeno pušenje. 19. juna svi ljubitelji hip hop muzike uživaće uz Bad Copy. Istog dana nakog dugo vremena u Banja Luku stiže i zagrebački sastav Psihomodo Pop. Posjetioce treće dana rasplesaće Colonia, jedna od najpopularnijih dance grupa na Balkanu ali i legendarni Rambo Amadeus, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare u Banjaluci Marko Tica, producent Beer Festa.

Sem navedenih muzičara na Beer Festu će svirati i domaći bendovi čija će imena naknadno biti objavljena. Program će kao i prošle godine voditi Darko Gunjić Gunja. “Najviše se radujem nastupu mog prijatelja Blaže i njegovih kljunova a mislim da ćemo ovim raznovrsnim programom zadovoljiti sve ukuse. Imamo dance, rock i hi hop. Mislim da će biti zabavno”, rekao je popularni radijski voditelj Gunja.

Ulaznice po cijeni od 5 KM se mogu kupiti ispred Kastela za vrijeme trajanja Beer Festa, dok će festivalske kapije biti otvorene od 16 pa sve do tri časa iza ponoći. Sem dobre muzike posjetice očekuje i preko deset vrsta piva.

Ostavite komentar: