Battleme stižu u zagrebačku Tvornicu kulture


Nakon najavljenog koncerta u Beogradu, američki rockeri iz Austina (Texas), Battleme, stižu i u Zagrebu, u Tvornicu kulture, gdje će održati koncert 13. listopada.

Battleme, čije su pjesme korištene u seriji Sinovi anarhije, po drugi će puta održati svoj nastup u Zagrebu, a sve u sklopu njihove evropske turneje i promocije novog albuma “Cult Psychotica”. Battleme su projekt Matta Drenika, pokrenut nakon što je prestao s radom u bendu Lions, a prvi put se pojavljuje 2009. godine sa pjesmom “Burn This Town” u seriji Sinovi anarhije.

Godine 2012. bend je objavio istoimeni debitantski album, a Drenik je iduće godine izdao i EP “Burn This Town”. 

Nakon uspješnog albuma “Future Runs Magnetic” iz 2014. i promocije na turneji, Drenik se vratio u svoj studio u Portlandu gdje je nastavio s radom na novom albumu čiju ćemo promociju imati prilike vidjeti u Tvornici.

Žestina u svirci s elementima psihodelije prisutna je i na novim materijalima, a Battleme spada u red onih bendova gdje je impresija live izvedbe 20-30% snažnija nego slušanje studijskih snimaka.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti na blagajni Tvornice kulture te u sustavu Entrio po cijeni 50 kn u pretprodaji i 70 kn na dan koncerta.

Ostavite komentar: