brkovi

Basista Faith No Morea se udružio sa Daveom Lombardom na novom projektu

bill_gould

Čuveni basista legendarnog sastava Faith No More, Billy Gould, pozvao je u svoj novi projekat Davea Lombarda, bivšeg bubnjara Slayera i trenutnog bubnjara benda Philm.

Ime projekta je House of Hayduk, a Gould takođe sarađuje sa danskim kompozitorom Madsom Heldtburgom. Novo izdanje se će se pojaviti negde tokom 2015. godine.

Trenutno je objavljen samo jedan teaser pod imenom “Distant Early Warning” na kom Lombardo uči svoje deonice, ali bez previše jasnih ideja o kakvoj se muzici radi.

Heldtburg je objavio prethodno izdanje 2012. godine pod imenom “City of Quartz“. Komentar na tadašnji album i zvuk je bio: “Bubnjevi stvaraju osećaj moći, propasti i mraka koji je istovremeno ljudski; i haotičan i neoprostiv poput snage prirode. Monolitski bas koji preklinje da se sluša preko dobrog razglasa. Krhotine gitarskih hirurških rezova kroz gustu paru, praćenu simfonijom egzotičnih perkusija. Provučen kroz hipnotička sočiva u stilu duba, rafinirana sa opsesivnim detaljima, ovaj album nije napisan, već je dizajniran sa namerom.”

Ostavite komentar: