Bas I Stega objavili singl Ankara

Nakon povratka iz Mađarske gde su nastupali na „Eldorado festivalu“ u Segedinu bend Bas i Stega objavio je singl pod nazivom “Ankara”.

Pesma je snimana i producirana tokom Juna i Jula u studiju 3×2 u Pančevu sa producentom Stefanom Gaćešom. Singl najavljuje novi album Bas i Stege koji čeka studijsko snimanje i očekuje se početkom naredne godine. Kao specijalni gosti ovoga puta u pesmi se pojavljuju pevačica Sanja Ugrčić i Darko Armenski na Kavalu, a Gale Vlajić umesto gitare svira Saz.

Bend od početka 2017. radi u novoj postavi koju čine Marina Grujić -Synth, Siniša Stupar – Bubnjevi, Stevan Đorđević – Bas i Dragan Vlajić Gale gitara – saz – vokal i zabeležio je zapažene nastupe na kojima je promovisao stare pesme u novim aranžmanima kao i pesme koje će se naći na novom albumu.

Naredni nastup ova psihodelična četvorka imaće 4.avgusta 2017. kada putuje u Rumuniju gde će nastupiti na Fusion and Gospel festivalu „Visions of Dreams“ u Garani. Nakon Garane bend svira 13. Avgusta na „Nišville Jazz festivalu“ a 19. Avgusta se posle dve godine vraća u Zaječar gde je pobedio na 46. Gitarijadi ali ovoga puta svira na „Outhide festivalu“.

Pesmu preslušajte sa našeg sajta

Ostavite komentar: