brkovi

Banjalučki Jelen Demofest sutra zatvara konkurs i otvara pivo

JDF publikaKonkurs banjalučkog Jelen Demofesta, koji je zvanično počeo 15. marta, zatvara se 15. aprila, kada će i mail konkurs@demofest.org biti zatvoren za sve prijave do sljedeće godine. 

Za sada se na konkurs ovogodišnjeg Jelen Demofesta prijavilo nekoliko stotina demo bendova iz cijelog regiona, koji žele da pokažu publici festivala da oni imaju talenat i kvalitet potreban za potpunu afirmaciju.

Članovi žirija ovogodišnjeg Jelen Demofesta, među kojima se nalaze neka od najeminentnijih muzičkih imena regiona, čekaju kraj konkursa kako bi počeli sa preslušavanjem numera i odabirom 30, po njihovom mišljenju, najboljih, a rezultati glasanja biće poznati 15. juna,

Nagrade festivala jedan su od glavnh motiva svakog prijavljenog benda, jer svaka od njih pruža mogućnost pomjeranja muzičke karijere za nekoliko koraka naprijed. Tri glavne nagrade za koje će se bendovi instrumentima i glasom boriti su:

1. nagrada – snimanje i produkcija albuma i snimanje spota za odabranu numeru u MTV produkciji u vrijednosti od 5.000 evra

2. nagrada – binska oprema u vrijednosti od 3.000 evra

3. nagrada – binska oprema u vrijednosti od 2.000 evra

Demofest limenkaA dok festival čeka svoju sedmu grupu takmičara, a posjetioci čekaju jul, predstojeći Jelen Demofest je dobio i svoje pivo sa novim pakovanjem – festivalskim.

Naime, na policama prodavnica širom BiH može se pronaći Jelen Demofest konzerva, a kupovinom piva u ovom pakovanju pomaže se održavanje ovogodišnjeg festivala.

Jelen Demofest će ove godine biti održan od 17. do 19. jula, a lokacija je, za sada, nepoznata.

Ostavite komentar: