brkovi

Baltazar objavili animirani spot

baltazarBaltazar, hard rock/alternative bend iz Istre, predstavio je novi singl “Treba nam ljubav“. Za pjesmu je snimljen i odlični animirani videospot

Za animaciju videospota bio je zadužen Eugen Slavik, ilustrator, animator i umjetnički suradnik benda.

“Ideja za spot je nastala krajem 2013. i već prve skice su dale naslutiti da će se slika vrlo lako i ugodno stopiti s pjesmom. Tijekom izrade spota, Eugen je koristio razne tehnike, od crtanja rukom do kompjutorske grafičke obrade te je tako dobio atmosferu koja nas je sve oduševila. U daljnjem djelovanju, Eugen je pridruženi član benda i za sve vizualne segmente benda će biti zadužen upravo on. Oduševila nas je suradnja s njim i jedva čekamo nove radove”, kaže Leo Anđelković iz benda.

Baltazar je osnovan 2005. godine, a u periodu od 2006. do 2009. u kućnom studiju snimaju pjesme za budući album. Te godine bend poprima puni oblik i počinje s nastupima, promovirajući album nazvan “Nemirno dijete” koji dobiva odlične kritike na mnogim glazbenim portalima u regiji. Tijekom tri godine promocije Baltazar je svirao kao support skoro svim najvećim imenima regionalne rock scene, uključujući Majke, Van Gogh, Partibrejkers, Zabranjeno Pušenje, Atomsko Sklonište, Opća Opasnost, Psihomodo Pop, Krug (EKV) i Pozdrav Azri.

Ostavite komentar: