Balkanrock Records počinje sa radom

Sound of Struggle

Izdavačka kuća „Balkanrock records“ najavljuje kompilaciju bendova iz Jugo-istočne Srbije, tj. iz Niša, Kragujevca, Pirota, Knjaževca, Vlasotinca, Leskovca i Bora pod imenom „Sound of Struggle“. Disk će biti objavljen u ponedeljak 25. marta kao besplatan download preko sajta etikete: www.balkanrock-records.com.

Kompilacija je poklon za otvaranje nove izdavačke kuće i na njoj će moći da se čuju i neke od pesama premijerno, snimljene specijalno za ovu priliku. U stvaranju kompilacije učestvovali su bendovi: 5% Kritične Mase, Aerosol Liberty, CA-15, Contradicta, Dok 7, Ego, Fluid Underground, Gospodin Pinokio, Leer, LUR, Nahty, NBT, Paydo Komma, Plastic Sunday, Scarlet Dust, Stereolimit i Vranorod.

Sound of Struggle je energičan i žestok disk sa žanrovima rock, metal i punk muzike koji ublažava trip-hop. Izdanje predstavlja kvalitetne bendove sa jugo-istoka Srbije i zvuk kome će težiti buduća izdanja na Balkanrock etiketi.

Kompilacija iza čijeg imena se krije skraćenica S.O.S. šalje upravo poziv za pomoć javnosti i medijima da obrate pažnju na bendove izvan Beograda i pruže im podršku u njihovoj daljoj promociji i afirmaciji na srpskoj sceni.

Dizajn omota delo je rok fotografa Nemanje Đorđevića iz Vranja. U nastavku poslušajte audio teaser, miksovan od strane Dragiše Popovića.

Ostavite komentar: