Bad Mushrooms objavili spot za singl “U carstvu Drakova hrama”

bad-mushrooms
Zagrebački retro hard rock sastav Bad Mushrooms izbacio je novi spot za singl “U carstvu Drakova hrama“.

“Od uvijek su me fascinirale te priče iz vlaške mitologije i magije. Naš orguljaš Jan Tomašević je napisao poprilično mračnu glazbu i osjetio sam da je sada prilika da ispričam jednu zapravo modernu priču, koristeći motive tih prastarih vjerovanja iz mitologije starosjedioca ovih prostora” – kaže bubnjar benda i autor teksta Goran Odžaklieski.

“Kada je rad na pjesmi završio, počeli smo razmišljati o spotu i došli do zaključka da ovoga puta želimo nešto potpuno drugačije. Dosadili su nam spotovi u kojima se pojavljuju članovi benda koji sviraju, a i sama priča ove pjesme zahtijevala je nešto više… nešto mistično i uvrnuto. Tako smo došli na ideju da napravimo spot s lutkama. Čudnim putovima došli smo do ekipe sa Akademije dramske umjetnosti u Osijeku i Katarine Šestić koja je okupila tim od desetak stručnih ljudi i vodila čitavu priču oko izrade spota. Mi kao bend prezadovoljni smo spotom. Spot u potpunosti očarava zamišljeno i savršeno se spojio sa glazbom i tekstom” – kažu iz benda.

Bad Mushrooms osnovan je 2008. godine. Iza sebe imaju više od 150 koncerata po čitavoj Hrvatskoj, regiji i mini turneju po Engleskoj. Godine 2013. snimili su svoj prvi EP “Put do vrha“.

Uživo ih možete poslušati 10. prosinca u velikom pogonu Tvornice Kulture, gdje će nastupiti uz zagrebački heavy progressive metal band Sage.

Ostavite komentar: