Babe, Brkovi i Bad Copy dovode Arsenal fest u Beograd

BabeKultne Babe, hip-hoperi Bad Copy i folk-pankeri Brkovi u petak 29. maja u bašti Studentskog kulturnog centra (SKC) Beograda održaće veliki koncert zagrevanja pred Arsenal Fest koji se održava 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu.

“Bašta je prirodno okruženje za nas Babe… a imaćemo i Brkove tako da će zabava biti dvostruka. Zapravo, biće trojka sa Bad Copyjem”, poručuju Babe, čuvene po “Noć bez sna”, “Ko me ter’o”, “Slanina”, “Lola” i ostalim hitovima koje vole mladi.

Prvi poznati izvođači Arsenal Festa 05 u Kragujevcu su S.A.R.S., Elemental, Kolja i Grobovlasnici, Artan Lili, kao i britanski didžej LTJ Bukem sa MC-ijem Staminom. Mnogobrojni ostali izvođači, njihov raspored po binama (Main Stage, Garden Stage, Explosiv Stage…) i satnica biće sukcesivno objavljivani.

Rasprodato je početnih 500 kompleta ulaznica za sve tri večeri Arsenal Fest 05, koji će biti održan 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu.

Ulaznica za koncert Baba, Brkova i Bad Copy-ija je 800 dinara do 1. maja, a nakon toga će biti 1.000 dinara preko mreže Eventim i na blagajni SKC-a.

Ostavite komentar: