brkovi

Auguste objavili spot za “Ona”

auguste

Hrvatski bend Auguste objavio je spot za njihov prvi radijski singl „Ona“.

Redatelj spota Boris Sekulić, Ivani Lulić i Gordani Marković namijenio je ulogu naratorica koje svjedoče raspadu jedne, nekad sretne ljubavne veze, a cijeli spot je alegorija u kojoj je naglasak na kontrastima, kako vizualnim, tako i emotivnim.

„Ona“ je melankolična priča o djevojkama koje se ne poznaju, a čiji su životi u tom trenutku isprepleteni, ispričana iz perspektive one treće osobe u vezi. Tu se isprepliću ljubav i ljubomora, odanost i sumnja, evociraju se sretni trenuci u vezi i isprepliću se s trenucima tuge u sadašnjosti, no bez obzira na sve, Auguste ostavljaju prostor za sretan završetak.

Ona i On u spotu su Helena Kezerić i Tomislav Šušak, a spot je sniman u romantičnom caffe baru Jutro i na različitim lokacijama Grada.

Bend Auguste nastao je prije dvije godine, a osnovale su ga dvije mlade glazbenice Ivana Lulić i Gordana Marković. Kao duo, njegovale su svoj glazbeni izričaj, nazvan ogoljeni pop, prepoznatljiv po njihovim neuobičajenim vokalnim aranžmanima uz pratnju samo jedne gitare.

Uskoro su im se pridružili bubnjar Jerko Jurin, Tomislav Leko na klavijaturama i najnoviji član benda, basist Marko Radić, čime je njihov ogoljeni pop zamijenjen zamijenjen bogatim glazbenim aranžmanima, no i dalje uz njihove prepoznatljive vokalne igre.

Tekst i glazbu potpisuju Ivana Lulić i Gordana Marković, a osim producenta Tomislava Šuška, autora aranžmana, u stvaranju pjesme „Ona“, sudjelovali su još i Pavle Miholjević i Jura Ferina iz Svadbasa, zaduženi za mastering.

Ostavite komentar: