Artan Lili se vraćaju u Zagreb

Artan Lili
Beogradski noise-pop bend Artan Lili vraća se u Zagreb nakon dvije godine u sklopu promocije vinilnog izdanja prvog albuma. U njihovim pjesmama moći ćemo uživati 22. travnja u poznatom koncertnom prostoru Tvornica kulture.

Prvo pojavljivanje benda u Zagrebu bilo je u klubu Klub kada su došli na krilima samo pola službeno objavljenih singlova s prvog albuma. Bio je to odličan nastup pred punim klubom, kojeg su pratile sjajne kritike i svojevrsno otkriće benda našoj publici.

Bend čine Romana Kasumović (vokal), Dragan Knežević (gitara), Marko Ajković (bubanj) i Bojan Slačala (bas i vokal). Godine 2014. kreću u objavljivanje svog prvog albuma s 12 pjesama koje tijekom određenog vremenskog perioda objavljuju kao prvi istoimeni album u formi singlova i to preko Bandcamp platforme. U međuvremenu snimaju preostala četiri singla s producentom Petrom Rudićem, singlom i spotom „Ako stanemo tu“ Artan Lili osvajaju publiku u regiji, a završetak albuma označio je posljednji singl „Moja stvar” objavljen 2015. godine.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 35 kn u pretprodaji, a na dan koncerta će iznositi  50 kn.

Ostavite komentar: