Artan Lili objavili spot za “Sajko”

Artan Lili (1)Beogradska rok senzacija Artan Lili objavili su video spot za pesmu “Sajko“.

Svojim singlovima sa prvog albuma su već dobro uzdrmali domaću i regionalnu muzičku scenu, a u najnovijem, devetom po redu singlu pod imenom „Sajko“, Artan Lili isporučuju energiju i poruku svojstvenu velikim rokenrol bendovima.

Pesmu je producirao Petar Rudić a mastering je urađen u londonskom Dr. Mix studiju. Video je režirala Marina Uzelac, snimljen je u beogradskom umetničkom studiju Drawing Dot, koji je u okviru svojih savremenih umetničkih aktivnosti ustupio prostor za njegovo snimanje.

„Sajko“ je deveti po redu singl sa istoimenog, debitantskog albuma grupe koji možete preslušati besplatno ili preuzeti uz minimalnu novčanu naknadu OVDE. O ovom načinu objavljivanja albuma iz delova, u intervjuu za Balkanrock, bubnjar Marko Ajković rekao je: “S obzirom na to da živimo u vremenu ograničene pažnje, mislimo da je taj sukcesivan način objavljivanja albuma prikladan našem vremenu, jer osnovna je ideja da budeš prisutan, da namećeš neki svoj tempo. Ti danas kad objaviš album većina pesama ostane nezapažena, jer nema niko vremena da downloaduje ceo album, preslušava, analizira. Vraća se vreme singlova koje je bilo 40ih i 50ih.”

Ostavite komentar: