brkovi

Artan Lili i Eva Braun uz Zabranjeno Pušenje na Nisomnia festivalu

Artan Lili

Artan Lili

Nisomnia 2015, četrnaesti po redu gradski muzički festival i ove godine nam donosi dve večeri, 25. i 26. septembra. Prvo veče rezervisano je za koncerte, a drugo za DJ setove.

Eva Braun

Eva Braun

Posle 25 godina, u Nišu, na prvoj večeri festivala u rovovima Tvrđave, nastupiće legendarni Ex Yu sastav Zabranjeno Pušenje dok će zvezde druge večeri biti britanski dj duo Silicone Soul.

Dok je Silicone Soul poznat publici sa prošlogodišnjeg sjajnog nastupa u diskoteci Diamond, članovi benda Zabranjeno Pušenje se izuzetno raduju prvom nastupu u Nišu posle mnogo godina.

Na prvoj večeri uz “Pušenje”, publika iz Niša i regiona će slušati i Artan Lili, Evu Braun i The Funk Soul Brothers, dok je drugo veče rezervisano za predstavnike elektronske scene i to PhonoRatz/Happy People, Gandhi Mother Phunkers/Bauk, El Jazzyra- Dj set i Dos Padres.

Obe večeri festival, nastupi počinju u 22 sata a program će trajati sve do 5 sati izjutra. Tačna satnica biće objavljena u toku nedelje.

Cena karata je 200 dinara za jedno veče i 300 dinara za komplet karta za obe večeri. Karte će u prodaji moći da se nađu krajem ove nedelje a naknadno će biti objavljena i sva prodajna mesta.

Organizator festivala, četrnaestu godinu za redom je Niški kulturni centar a pokrovitelj Grad Niš.

Ostavite komentar: