brkovi

Arcade Fire objavili kratki horor film sa muzičkim zvezdama

Kanadski indie rock bend Arcade Fire je odlučio da prikaže još jedan aspekt svog identiteta kroz kratki horor film pod imenom “Festi“.

“Festi” predstavlja film koji traje svega 21 minut koji je prikazan kao osvrt na festivalsku turneju benda iz 2011. godine. Unutar fima se mogu pronaći i muzičke zvezde poput Peter Gabriela, Slasha i Andrew Garfielda.

Film prikazuje proslavu 27. rođendana pevača i frontmena Wina Butlera u kojoj željena proslava postaje kletva i pevača stavlja u neslavni “Klub 27” (muzičari koji su preminuli u 27-moj godini). Nakon toga se ostatak benda pronalazi u priči u kojoj se dešava ubistvo, misterija, gadosti, kao i duh Jima Morrisona.

James Murphy, muzičar koji je odgovoran za LCD Soundsystem, u ovom filmu glumi tužnog DJa, dok Fleet Foxes glume bradate pevačice, Andrew Garfield igra Spidermana, Peter Gabriel glumi čuvara dok su The National predstavljeni kao jezivi blizanci.

Arcade Fire je prošle godine objavio svoje studijsko izdanje pod imenom “Reflektor“, dok je ove godine objavljen video za pesmu “You Already Know“.

 

Ostavite komentar: