brkovi

Arcade Fire najavili novi album

Arcade Fire završili su snimanje novog albuma, koji će biti izdat izgleda već aprila, a trebalo bi da se ove godine posvete i nastupima. 

Kako je bubnjar sastava Jeremy Gara najavio, najpre bi trebalo da 11. marta izađe njegovo prvo solo izdanje “Limn”, ali kako je rekao zbog aktivnosti oko Arcade Fire neće se mnogo posvetiti promociji tog projekta. Jasno je da je ovaj bend važan deo njegovih planova i naglašava i najmisteriozniji za sada.

“Ne znam kada gde ćemo da sviramo, ne znam kada ćemo da krenemo ili da završimo. Iz ove perspektive izgleda da će Arcade Fire krenuti aprila i završiti otprilike aprila 2019.” rekao je između ostalog. Fanovima ostaje da vide hoće li aprila bend objaviti album ili krenuti na turneju.

“Sve pesme su snimljene. Album bi trebalo da izađe ove godine. U fazi smo miksovanja i pokušavamo da odlučimo koje će se pesme naći na izdanju, jer smo ih snimili i više nego dovoljno. Skoro smo gotovi, ali ne znam kada će album izaći, nadam se uskoro.” Pored ovoga Gara je naglasio da iako su popularni, ista pravila važe, snimaju muziku dokle god ne osete da su spremni.

Ostavite komentar: