brkovi

Apple uz iPhone 6 predstavili novi album U2 – “Songs of Innocence”

u2

Kada će se pojaviti novi album grupe U2, kako će se zvati i druge spekulacije koje su ga okruživale sada su zaustevljene. Naime, na iTunes-u od juče je moguće preuzimanje njihovog novog izdanja nazvanog “Songs of Innocence“.

Omot albuma

Omot albuma

Zanimljivo je da se na albumu nije našla pesma “Invisible” za koju su irski rokeri u februaru snimili novi spot, niti “Ordinary Love” koja se našla u filmu o Nelsonu Mandeli.

Album je zvanično najavljen i objavljen na Apple događaju u Kaliforniji na kome je kompanija predstavila iPhone 6. Album će moći ekskluzivno da se sluša preko iTunes-a, iTunes Radija ili Beats Music-a do 13. oktobra kada će se pojaviti i u fizičkom formatu.

Disk je sniman u Dablinu, Los Anđelesu i Nju Jorku a producirali su ga Dendžer Maus, Pol Epvort, Rajan Teder, Deklan Gafni i Flad.

“Song of Innocence” donosi 11 novih pesama. “The Miracle (Of Joey Ramone)” je posvećena čuvenom Džoiju Ramonu iz benda Ramones, dok je jedini gost na albumu Lajki Li, na pesmi “The Troubles“. Deluks izdanje albuma donosi akustične verzije svih pesama uz bonus numere: “Lucifer’s Hands”, “The Crystal Ballroom”, “The Troubles” (Alternative version) i “Sleep Like a Baby Tonight” (Alternative Perspective Mix by Tchad Blake).

Spisak pesama:

01 – The Miracle (Of Joey Ramone)
02 – Every Breaking Wave
03 – California (There is no End to Love)
04 – Song for Someone
05 – Iris (Hold Me Close)
06 – Volcano
07 – Raised By Wolves
08 – Cedarwood Road
09 – Sleep Like a Baby Tonight
10 – This is Where You Can Reach Me Now
11 – The Troubles

Ostavite komentar: