brkovi

Anthrax na ovogodišnjem Arsenal Festu

Legendarni treš metal bend Anthrax nastupiće prvi put u Srbiji 22. juna na Arsenal Festu 07 u Kragujevcu.

Jedan od bendova iz velike četvorke treš metal bendova u kojoj su Metallica, Megadeth i Slayer, Anthrax će nastupiti od 21 čas kao hedlajner na Main Stageu prve večeri Arsenala 07.

Osnovan u Njujorku 1981. godine, Anthrax je do danas prošao kroz brojne faze delovanja i promene postava, prodavši u preko 10 miliona primeraka својих 11 albuma, na kojima su zabeleženi neki od klasika treš metala kakvi su “Madhouse”, “Indians”, “Got The Time”, “Caught In A Mosh”, “I’m The Man”... ili saradnja sa reperima Public Enemy u “Bring The Noise”.

Prošlogodišnji album For All Kings pokazuje da bend nastavlja sa kreativnim uzletom započetim sa prethodnim Worship Music (2011), a pevač Joey Belladonna, ritam gitarista Scott Ian, bubnjar Charlie Benante, basista Frank Bello i solo gitarista Jon Donais će i u Kragujevcu pokazati zašto Anthrax s pravom smatraju za jedan od najmoćnijih svetskih metal bendova uživo.

Arsenal Fest 07 biće održan u Kragujevcu 22, 23. i 24. juna, a trodnevna ulaznica po ceni od 1.500 dinara može se kupiti do 3. aprila. Prodaja ide preko mreže Eventim, a u Kragujevcu u Domu omladine, Domu sindikata i tržnom centru “Radnički”.

Ostavite komentar: