Anita Iličić objavila debi album “Orion”

anita-ilicic

Kikindska kantautorka Anita Iličić objavila je preko izdavačke kuće Balkanrock Records svoj album prvenac “Orion“.

orionO svojim pesmama Anita kaže da su autobiografske, retrospektiva svega proživljenog i onog što joj je okupiralo pažnju i biće, odavde pa deceniju, deceniju i po, unazad. Anitin vokal je snažan, a energija koja dolazi iz njenih pesama gotovo magijska, mamljiva.

Album u obliku kakvog ćete imati prilike da čujete, proizvod je višegodišnje saradnje sa frontmenom benda Bulevar vodenih mozaika, Aleksandrom Kovačevićem – Kočom, koji je na albumu svirao i producirao ga, dok su na aranžmanima radeli zajedno.

“Radi se o individualnom doživljaju, kako mom, tako i slušaočevom, neka sve to bude jedno iznenađenje za one koji odluče da odvoje vremena za slušanje albuma. Sud prepuštam publici. Ono što slušaoc očekuje je da se opravdaju očekivanja, da se radi o nečem drugačijem i nečem što će ih dotaći iznutra i pokrenuti u njima zapravo toliko kompleksnih procesa. Svi mi se umorimo pa tražimo u sebi novu snagu i obnavljamo se i tražimo neku veru u to da život pobeđuje i da emocija bude iskrena, tražimo neko osobenjaštvo. Neću reći da ćete to naći, ali se nadam da hoćete.”, kaže Anita o svom albumu.

Disk se može besplatno preuzeti u deigitalnom formatu sa sajta Balkanrock Records.

Ostavite komentar: