brkovi

Američka post hardcore atrakcija Slaves otvara šestu sezonu Good Vibrationsa

Šesta sezona klupskog programa Good Vibrations započet će u ponedjeljak, 16. listopada, u zagrebačkoj Močvari, a čast da ju otvore pripala je američkom post hardcore bendu Slaves kojima će se pridružiti zagrebački Pale Origins te MBurns iz Crikvenice/Rijeke. Najvažniji novitet u sezoni 2017./18. je da program više nije fiksiran ni za određeni klub kao ni dan u tjednu kojim će se održavati.

Slaves je tročlani američki post hardcore bend osnovan u Sacramentu 2014. godine. Čine ga vokal Jonny Craig, basist Colin Viera i gitarist Weston Richmond. Craig je prije Slavesa bio član poznatih bendova Emarosa i Dance Gavin Dance, a ima i vrlo zapaženu solo karijeru te je jedna od najznačajnijih figura u svijetu post hardcorea na globalnoj razini. Do sada su izdali dva albuma: „Through Art We Are All Equals“ (2014) i „Routine Breathing“ (2015), dok će treći album „Beautfiul Death“ biti promoviran na istoimenoj europskoj turneji koja uključuje više od 25 datuma. Ovo će im biti premijerni nastup u Hrvatskoj.

Pale Origins je peteročlani moderni hc/metalcore bend iz Zagreba nastao sredinom 2014. godine nakon višegodišnjeg poznanstva i druženja. Čine ga Ivan Jovičić – vokal, Dario Hustić – gitara i prateći vokali, Josip Pilipić – gitara, Adrian Jug – bass gitara i Sven Adanić – bubanj, a svi oni imaju i druge projekte i bendove na kojima istovremeno rade. Prvi singl „Metamorph“ izdali su 2015., a krejam prošle godne objavljen je i EP „Embers“. Ovo će im biti drugi nastup na Good Vibrationsu.

MBurns je metal četvorka iz Crikvenice/ Rijeke osnovana 2006. godine donosi moderne žestoke tonove prožete melodičnim dijelovima pod utjecajem velikog broja žanrova. Nije preporučljivo za one slabog srca kao ni obožavatelje lakih nota. Na ovom nastupu promoviraju novi materijal s drugog studijskog albuma koji izlazi ove jeseni. Album će imati 12 pjesama od kojih su 10 kompletno nove, a 2 starije “devil never cries” i “drowning in floods” su dobile preradu. Prvi singl izlazi ovih dana pa ćete ga imati priliku premijerno čuti prije koncerta.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 45/60 kuna.

Ostavite komentar: