Album prvijenac benda Rochelle, Rochelle dostupan besplatno


Zagrebački old skul rok bend Rochelle, Rochelle izbacio je, nakon singlova “Moje srce lomi se, moja jetra umire” i “Josipa (zašto si me varala?)”, svoj prvi album pod nazivom “Od sumraka do sponzoruše“.

Album je to ljubavnih žalopojki i neuspjeha, praćen žestokim rock gitarama i bubnjem, a promocija će se održati u sklopu Ferragosto Winter JAM-a 20. siječnja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Bend čine Dimitrije Đokić – vokal, Stjepan Tribuson – gitara, Saša Nužda – gitara, Tomislav Franjo Šušak – gitara i Oliver Marčetić – bubanj. Iako grupa postoji osam godina, tek zadnje dvije momci djeluju s adekvatnim vokalistom i od tada počinje uobličavanje ovog albuma prvijenca. Vezano uz izdavanje, članovi grupe su na svom Facebook profilu napisali:

Dragi prijatelji, na ovom linku (http://odsumrakadosponzoruse.com/) možete preuzeti naš prvi album „Od sumraka do sponzoruše“ besplatno.

Htjeli bi se zahvalit svima koji su sudjelovali u stvaranju albuma. Na prvom mjestu je Tomislav Franjo Šušak koji je album snimio, izmiksao, producirao i istrpio nas debile u svom studiju (jadnik je u procesu i postao član benda). Zahvaljujemo Pavli Miholjeviću i Juri Ferini na masteru te svima koji su gostovali na albumu (Tomfa i Stipe – Kawasaki 3p, Davor Marinac – Skaut/Kosturko i Tješimir Mendaš – Stonebride). Ne smijemo zaboraviti Branimira Tonkovića koji je naša vječna muza.

Album je užasan al to smo i htjeli.

Pozdrav, RR

Ostavite komentar: