Alborosie prvi koncert u Srbiji održaće u Nišu

alborosie-dreads

Jedna od legendi rege muzike Alberto D’Ascola ‘Alborosie’ u sklopu svoje jesenje turneje nije zaobišao Srbiju pa će tako svoj koncert zakazan za 7. novembar održati u Nišu u dvorištu Banovine. Nakon toga slede Sofija i Bukurešt. Veliku čast da zagreje publiku imaće popularni niški dvojac Stereo Banana zajedno sa DJ Tjamilom.

Inače u pitanju je “Freedom & Fyah” turneja, na kojoj pomenuti muzičar promoviše istoimeni album. Alborosie je samo tokom leta održao više od 50 nastupa širom Evrope, a trenutno je sa svojim bendom Shengen Clan na jesenjem delu turneje.

Alborosie’ je multiinstrumentalista, producent i član svetski priznatog pokreta ‘Rastafari Movement’. Autor je hit singlova kao što su “Kingstown Town”, “Herbalist”, “No Cocaine”, “Play Fool”, “Poser”, “Raggamuffin” itd. dok je album “Freedom & Fyah” njegovo jedanaesto studijsko izdanje za osam godina.

Ulaznice po ceni od 1.000 dinara u pretprodaji možete kupiti od subote (29.10.) u Vintage Shopu (Davidova 9). Na ulazu će karte biti skuplje.

Ostavite komentar: