brkovi

About Lorna i Pavle Popov u Elektropioniru

Poznati beogradski kamerni bend About Lorna nastupiće u hali Elektropionir u četvrtak, 29. decembra, od 20 časova. Njima će se pridružiti i poznati klasični i džez muzičar Pavle Popov.

About Lorna je beogradska elektro, down-tempo četvorka, nastala transformacijom iz mnogočlanog sastava Lorna Wing. Oni donose svež i slojevit zvuk pun šumova i potmulih sabova iznad kojih se rasprostiru harmonije odsvirane na gitari, sintovima i flauti, uz mnogima prepoznatljive vokale Ivanke Simić i Čedomira Stanojevića. Osoba zaslužna za produkciju i oblikovanje samog zvuka je basista i flautista, Srđan Popov (aka Sergio Lounge), dok je na klavijaturi i usnoj harmonici Marija Nikolić.

Pavle Popov je muzičar, gitarista, kontrabasista i kompozitor iz Beograda, aktivan u velikom broju projekata čiji spektar varira od klasične muzike preko jazza i ambijentalne elektronike do dub techna.

Ulaznice će biti u pretprodaji od 15. decembra u kafićima “Zaokret” i “Šikarica” po ceni od 300 dinara. Cena ulaznice na dan koncerta biće 400 din.

Ostavite komentar: