brkovi

ABOP ponovno nastupa u Vintage Industrial Baru u Zagrebu

Jedinstven zagrebački live techno kolektiv ABOP, punim imenom After je bolji od partyja, godinu dana nakon zadnjeg nastupa u Vintage Industrial Baru, vraća se na mjesto „zločina“ 31. listopada.

Ovaj elektronski bend sačinjen je od vrhunskih i dokazanih glazbenika iz bendova Pips, Chips & Videoclips, Mayales, Elemental, Sinestet, Chui i Pridjevi. Psihodelično ritmična glazba ABOP-a eksplozija je podjednako u audio i vizualnom aspektu.

Žestoko odsvirane repeticije bubnjeva, groove sampleovi i melodije bez prisustva vokala uz dinamičnu rasvjetu i energičan vizualni performans redovito dovode publiku u plesni trans. Inspiraciju crpe iz čikaškog housea i detroitskog techna, stoga ne čudi da je njihov prvi EP ABOP izdan prošle godine za domaći nezavisni PDV Records, masterirao svjetski prepoznat hrvatski techno mag Petar Dundov.

Nastupima na brojnim pozornicama u čitavoj regiji i šire (Austrija, Italija, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Kosovo) stekli su reputaciju prave klupske i festivalske atrakcije. Nakon Vintage Industrial Bara, ove jeseni pripremaju nastupe po europskim klubovima.

Koncert organizira K.L.U.B. Dostava Zvuka koji stoji iza festivala Ferragosto JAM. Ulaznice za koncert u pretprodaju kreću 27. rujna po cijeni od 45 kuna, dok će na ulazu biti 60 kuna. Službena prodajna mjesta: Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial Bar (Savska 160).

Ostavite komentar: